Grupni programi

IRON WORKOUT

 

IRON WORKOUT - GRUPNI TRENING SA GIRJAMA

TRENING S GIRJAMA JE MOGUĆ I U GYM-U MALI DOM!
Kettlebell, koje još nazivaju Girja, je jednostavno lopta od ljevanog željeza s ručkom. Kaže Pavel Tsatsouline, najveći trener svijeta kettlebella: Kettlebell je "topovska kugla s ručkom. To je dvorana koja se drži u jednoj ruci."

Kettlebell
To je vrlo stari alat/rekvizit. Prve verzije pojavljuju se već kod Shaolin redovnika koji su koristili girje za poboljšanje mišićne snage i izdržljivosti.
Kettlebells (girja) je dugo vremena bio jedini način treninga u Rusiji, koji se koristio i na školskoj razini, obje sportske pripreme i posebno za osposobljavanje i usavršavanje ruske vojske.

Danas se girja koristi od strane mnogih trenera da mogu trenirati svoje sportaše, kao i u obuci oružanih snaga i specijalnih timova iz različitih zemalja i rastuće mnoštvo uvježbavanja entuzijasta koji žele održati i poboljšati svoje fizičko stanje.
U nas, girja se koristi u vrhunskom sportu te u zadnje vrijeme i kod rekreativaca.
No, za većinu to je nepoznati predmet/rekvizit, ili ih čak podsjeća na nekakvo zvono, a za to su krivi medji koji prenose krive informacije. A znate zašto? Jednostavno, nije skupi rekvizit, a može se napraviti vrlo dobar trening.

Kettlebell trening je rekvizit za one koji žele biti jači, eksplozivni, izdržljiviji,skinuti suvišnu masnoću (spaliti salo), poboljšanje tonusa muskulature. Svatko može iskoristiti potencijal kettlebell rekvizita.

Girja trening je izuzetno naporan, ali rezultati koji slijede su fantastični i nevjerojatni. Idealno za one s malo vremena. Zato, iskoristi treninge sa girjom i u katkom vremenu dođi do zapanjujučih rezultata!

Tu je vaš trener (prof. kineziologije) koji će vam pomoći da ostvarite što prije te rezultate!

 

http://www.mali-dom.hr/upload/thumbs/cir400.jpg